Annik Faes

Ik zou me kunnen omschrijven als een gepassioneerde hobbyfotografe en fervent reizigster, met een diepgewortelde liefde voor de natuur. Mijn camera is mijn trouwe metgezel terwijl ik de wereld verken, altijd op zoek naar de unieke en ongerepte schoonheid die de natuur te bieden heeft. 

Mijn fotografie richt zich vooral op het vastleggen van de sfeer en emoties die ik op elk moment voel. Of het nu gaat om de imposante grandeur van een wilde leeuw, de delicate details van een microscopisch insect, of de serene rust van een landschap… mijn doel is om de essentie en de emotionele impact van het moment te vangen. Elk beeld is een poging om de unieke atmosfeer en de diepe schoonheid van dat moment te delen, zodat de kijker een stukje van mijn ervaring kan voelen. 

Ik streef ernaar om te groeien in het creëren van beelden die de kijker niet alleen intrigeren, maar ook creativiteit en eigenheid uitstralen. Mijn ambitie is om foto’s te maken die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een diepere verbinding en nieuwsgierigheid oproepen. 

Of zoals fotograaf en milieuactivist Ansel Adams zo mooi verwoordde: “Een geweldige foto is een volledige uitdrukking van wat je voelt over wat er in de diepste betekenis wordt gefotografeerd, en is daarmee een echte uitdrukking van wat je voelt over het leven in zijn geheel…”

Reacties zijn gesloten.